Kaikki tapahtumat

Kick off & fuksiaiset – Tämä tilaisuus järjestetään joka vuoden helmikuussa uusien opiskelijoiden eli fuksien tervetuliaisiksi pub crawlin ja yhteisen illanvieton merkeissä. Jäsenten keskuudessa erittäin suositussa illassa ovat siis mukana uusimmat opiskelijat, mutta myös seniorit kaikilta eri vuosikurssilta. Illan aikana pub crawlin voittajat palkitaan, visaillaan ja leikitään, ja saatetaan myös laulaa muutama sitsi-laulu – ilta ei varmasti jätä ketään kylmäksi!

Case –iltamat – Kerran kuukaudessa järjestettävät case –iltamat pitävät sisällään erilaisten potilastapauksien pohdiskelua porukalla. Iltamat ovat suunnattu kliinisen vaiheen opiskelijoille, mutta myös prekliiniset opiskelijat ovat tervetulleita mukaan! Tule selvittämään, mistä Herra Virtasen kouristeleva hypogastrinen vatsakipu aina pari tuntia ruokailun jälkeen johtuu!

Amanuenssi-ilta – Aina keväisin järjestettävässä amanuenssi-illassa RiSLOn jäsenet kerääntyvät yhteen ja vanhemmat opiskelijat kertovat nuoremmille vinkkejä ja kokemuksiaan amanuenssuureista ja kandina työskentelystä. Tänä keväänä amanuenssi-ilta järjestettiin Tartossa yhdessä Virossa opiskelevien kollegoidemme kanssa.

Baltia-koulutus – Vuorovuosin Tartossa ja Riiassa järjestettävä tapahtuma kokoaa yhteen TaSLO:n ja RiSLO:n jäsenet ja tapahtuman ideana on käsitellä tärkeitä asioita nuorille, työelämään siirtyville lääketieteen kandidaateille. Tavoitteena on saada ulkomailla opiskeleville samat lähtökohdat siirtyä työelämään kuin Suomessa opiskelevilla. Yhteistyökumppaneina toimivat: Lääkäriliitto, Duocedim, NLY sekä SML. Vuonna 2017 tapahtuma järjestetään Riiassa.

Koulutustapahtumat  – RiSLO järjestää lukuvuoden aikana muutamia koulutustapahtumia, jolloin Suomen yhteistyökumppanimme, esimerkiksi Orion Pharma, Attendo, Mediverkko ja Mehiläinen Terveyspalvelut oy saapuvat Riikaan kouluttamaan meitä ja kertomaan itsestään – mahantäydettä unohtamatta. Koulutustapahtuma pitää yleensä sisällään parin – muutaman tunnin koulutuksen ja buffet-illallisen.

Sitsit – Sitsit ovat akateeminen pöytäjuhla, joka järjestetään yksi tai kaksi kertaa vuodessa. Tarkemmat sitsaussäännöt löytyy RiSLOn nettisivuilta osoitteesta: https://rislo.fi/sitsisaannot/

Sillis – Eli silliaamiainen, joka on yliopisto-opiskelijoiden järjestämä juhla ja tärkeiden juhlapäivien jatke. Esimerkiksi vuosijuhlien jälkeisenä päivänä järjestetään aina brunssityyppinen sillis ja siellä on yleensä aina joku teema, jonka mukaan pukeudutaan.

Vuosijuhlat – RiSLO:n vuoden hienoimmat juhlat järjestetään ensimmäistä kertaa vuonna 2017 kun RiSLO täyttää 5 vuotta! Pääjuhlana on juhlallinen pöytäjuhla, jossa nautitaan hyvästä ruuasta ja juomasta, kuunnellaan juhlapuheita, esiintyjiä ja kuten akateemisiin pöytäjuhliin kuuluu, lauletaan. Illallistilaisuuden päättävät vanhojen tanssit ja tämän jälkeen siirrytään jatkoille, jossa meno saa jatkua pikkutunneille asti. Seuraavana aamuna juhlahumu jatkuu silliaamiaisen merkeissä. Vuosijuhlat ovat vuoden juhlavin päivä ja sitä kunnioitetaan noudattamalla virallisia etikettiohjeita.

Kandiaiset – RiSLO:n ensimmäiset kandiaiset ovat suunnitteilla syksylle 2017, jolloin preklinikkansa päättävät opiskelijat eli lääketieteen kandidaatit kutsutaan juhlimaan illallisen ja kunniamerkkien jaossa.

RiSLOn goes Sports – joka kuukausi RiSLO vie sinut tutustumaan uuteen lajiin! Luvassa on muun muassa HIIToä, keilausta, crossfittiä, itsepuolustuslajeja, hotjoogaa, kiipeilyä, jääkiekkomatsia ja vaikka mitä! Tule ja löydä samanhenkiset opiskelutoverisi!

RiSLO-Rusakon juoksukoulu – RiSLOn järjestämä urheilutoiminta ei jää ainoastaan jumppaamiseen! RiSLO-Rusakon juoksukoulu 2016 starttasi maaliskuun alussa ja jatkuu 15. toukokuuta järjestettävään Riga Marathoniin. Juoksuohjelma on suunniteltu alustavasti puolimaratonia ajatellen, mutta mukaan saa liittyä, vaikkei suunnitelmissa olisikaan juosta mitään matkaa Riga Marathonissa. Juoksuohjelma tulee sisältämään tavallisten treenien lisäksi myös juoksutekniikkaa ja intervallitreenejä. Tule mukaan juoksemaan itsesi iloiseksi!

RiSLOn brunssi – RiSLO järjestää jäsenilleen opiskelukuukausien aikana suunnilleen kerran kuukaudessa lauantai- tai sunnuntai –aamuisin omakustanteisen brunssin eri puolilla Riikaa. Näin pääset tutustumaan uusiin ravintoloihin ja kahviloihin Riiassa, vaihtamaan kuulumiset vanhojen opiskelutoverien välillä ja tapaamaan uusimmat fuksit. Mukana on aina myös hallituslaisia, joiden puoleen voi kääntyä, kun jokin painaa mieltä – oli se sitten uuden pankkitilin avaaminen tai mistä löytyy kaupungin parhaat vegepizzat.

Kulttuuritoiminta – Kulttuuritoimintaa järjestetään ympäri lukuvuoden, vuonna 2016 muun muassa balettiesityksen ja Laima suklaatehdas –vierailun merkeissä.

Ulkomaan excursio – viime keväänä oltiin Tartossa, tänä vuonna ollaan menossa Vilnaan! RiSLO järjestää jäsenilleen keväisin jännittäviä ulkomaan matkoja – näin pääset tutustumaan lähialueisiin ja –maihin helposti ja mikä parasta – voittamattoman hyvässä seurassa! Myös tänne Riikaan päin on tehty excuja, esimerkiksi Tarton ja Tampereen lääkisläiset sekä Suomen medisiinariliiton hallituksen jäsenet ovat käyneet meitä täällä moikkaamassa!

Pikkujoulut & virkailijanvaihtokaronkka – Pikkujoulut järjestetään joulun alla, usein hotelli- tai mökkipremisseissä ruokailun ja jouluisen ohjelman merkeissä. Kuka uskaltaa istuutua joulupukin polvelle? Virkailijanvaihtokaronkka on tapahtuma, jossa vanha ja väistyvä hallitus luovuttaa mandaatin uudelle hallitukselle leikkimielisen ohjelman turvin.

 

 

 

Mainokset